Summer Celebration 2015

Thanks to IDHHC Board members Mike Hayes and Monique Les, for sending us some photo memories from “Summer Celebration 2015”.
[Note: slideshow starts automatically, please be patient – thanks!]

NOTICE! DON’T MISS OUT
IDHHC SUMMER CELEBRATION
** NEW DATE AND PLACE **

This years’ IDHHC Summer Celebration is moving!!

Unfortunately Galey Farms has just recently cancelled our celebration originally scheduled to happen on Saturday August 15th at the farm. So we have found a new venue, but have to change the date to accommodate. But we want to ensure that we have this event in August so our celebration will be:

Sunday August 9th 12 noon to 2:30 pm
Centennial Park, 7500 Block Wallace Drive, Saanichton

Please note that buses #72 or #75 will take you directly to / or right near the park (schedules and map are below for information)

Please contact Susanne or Leslee with any questions.
susanne@idhhc.ca                         leslee@idhhc.ca                  TEXT: 250-818-5738

We hope to see everyone there as we celebrate with some food, activities for a day of sun and fun!

BUS SCHEDULES and MAP

Printer-Friendly Poster HERE

Celebration2015map

Bus #72
Departure times from Royal Oak exchange – Arriving at Centennial Park

(About a 10-15 minute walk from the bus stop to the park)

11:18am – 11:39am (20 mins)
11:48am – 12:09pm (20 mins)
12:18pm – 12:39pm (20 mins)
12:48pm –   1:09pm (20 mins)

Bus #72
Departure times from Centennial Park – Arriving at Royal Oak exchange

1:24pm – 1:47pm     (23 mins)
1:54pm – 2:17pm     (23 mins)
2:24pm – 2:47pm     (23 mins)
3:24pm – 3:47pm     (23 mins)


Bus #75
Departure times from Royal Oak exchange – Arriving at Centennial Park

11:25am – 12:04pm (38 mins)
12:25pm – 1:04pm   (38 mins)

Bus #75
Departure times from Centennial Park – Arriving at Royal Oak exchange

1:17pm – 1:56pm     (39 mins)
2:17pm – 2:56pm     (39 mins)
3:17pm – 3:56pm   (39 mins)

 
error: Content is protected !!